Klubb Gradering


Lördag den 9 Juni drar klubbens första gradering igång. Det ligger mycket arbetet för att komma dit vi är idag och det kommer bli en grön-bältes gradering, en orange bältes gradering och två gul bältes graderingar.

Den ena eleven har följd mig Marianne Fuglevaag sedan Januari 2017 och jobbat hårt som Uke och alltid ställt upp. Ofta har vi tränat från 4-6 timmar varje vecka från vi sågs till min gradering mars 2017 och efter det har det bara fortsatt och utvecklats och till slut startade vi i September 2017 klubben Tamasîgoe Dojo Kampkonst & Kulturförening.

De andra elever som graderar är också ihärdiga och tålmodiga, talangfulla och visa. Alla jobbar med sin egen utveckling och kan se sin egen utveckling.

Det är alltid rolig att vara er tränare.

Till graderingen tar vi med:

1. Glatt humör

2. Stora leenden

3. Ren nystruken Keiko Gi och Hakama med lämplig byxa under.

4. Graderings papper med egna noteringar om ni så har.

5. Dryck och nåt att äta så ni håller en bra blodsocker nivå.

6. Handduk ...för det är mycket varmt i lokalen.

Välkommna!