top of page

Sommarträning utomhus!

Nu har vi äntligen börjar våran sommarträning utomhus nedanför Brotorpshallen och Vittra skolan. Det har varit ett långt uppehåll. Sista träingen vi hade var 12 mars var våran sista sommarträning så det blev nästan 2 månader utan träning, men nu är vi igång igen.


Det är annorlunda att träna utomhus. Någon form av halsockor kan användas om man är mycket känslig under fötterna. Jag har själv trampat på nåt när jag tränade utomhus och ha fått både stickor och blåmärken under fötterna. Så ett lite tipps till föräldra och andra medlemmar är tex. på simbutiken.se finns det ex för barn badstrumpor neosocks till barn och det finns mycket till vuxna med.


Vi tränar utomhus fallteknik träning, svärd träning, samt många olika tekniker beroende på grupp och nivå.

För de allra minsta barnen "MiniSamurajerna" är det mycket lek och det att lära sig stå på led och linje, lyssna på instruktioner. Vi tränar koordination, balans, styrka, flexibilitet, diciplin samt mental fokus. För "SamurajKids" lite mera avancerade tekniker i tillägg.


Vi kör utomhus så länge detta behövs. Om det regnar kan det vara lite svårt beroende på hur mycket det regnar, men alla kommer få information om hur vi gör då.


Förbipasserande som bli intresserade och har frågor eller vill provträna är välkomna. Vi kommer ha en gatupratare som kommer stå bredvid där vi tränar med information men också en tid efter barnträningen där det finns möjlighet att ställa frågor. Eller frågorna kan mailas till tamashigoedojo@gmail.com eller ställas via sms på 0762060677.


Välkomna och glad sommar!!


bottom of page